Hopp til innhold

Veiledning og behandling

Jeg ønsker å stå til rådighet for deg som ønsker forandringer som fører til et bedre liv med best mulig helse, åndelig vekst og utvidet bevissthet om tingenes sammenheng. Jeg kan hjelpe deg på veien så du kan få løst utfordringene dine.

Dersom du trenger veiledning eller hjelp med et problem, eller rett og slett trenger noen å prate med, er du velkommen til å kontakte meg. Bruk gjerne siden for å avtale tid for konsultasjon eller kontakt meg på annet vis hvis det er noe du lurer på.

Jeg er også utøver av Reconnective Healing™, som er en behandlingsform som stemmer bra med min filosofi og syn på tilværelsen. Les mer om Reconnective Healing. For deg som ikke kan eller ikke ønsker å komme hit, kan du også bestille en fjernhealing.

Fortsatt praktiserer jeg også Kvantemedisin. Det er effektive behandlinger med elektromedisinsk utstyr som kommuniserer med cellene i kroppen din for bl.a. å løse opp blokkeringer, redusere smerter og spenninger, styrke immunforsvaret og trene opp kroppens selvhelbredende funksjoner. Samtidig gir det oss god tid til å prate, en kvantemedisinsk behandling tar omtrent en og en halv time.

Jeg jobber ikke ut fra symptomer og lidelser, men med hele mennesket og den bakenforliggende årsaken. Jeg tror på et samarbeid der alle terapiformer, inklusive skolemedisin, benyttes for å oppnå et best mulig liv ved hjelp av alle de midler som står til rådighet, både tradisjonelle og alternative.

Terapeutisk bakgrunn:
Foundational Practitioner of Reconnective Healing™

Registrert Godkjent Healer MDNH.
NTCB-EU Certified Stress Management Specialist (CSMS).
NTCB-EU Certified Quantum Biofeedback Specialist (QBS).
Utdannet Kvantemedisiner (The Quantum Academy, Quantum University).
Medlem i Det Norske Healerforbundet (DNH).
Registrert i Utøverregisteret for Alternative Behandlere i Brønnøysundregistrene.

Gjennom medlemsskapet i Det Norske Healerforbundet er jeg dekket av en ansvarsforsikring. Healerforbundet har også et Etisk Råd som kan behandle eventuelle klager og konflikter.