Hopp til innhold

VYV pH-vannkanne

VYV-pitcher-black_250x250VYV pH-vannkanne er mye mer enn bare ei vannkanne. Den både renser vannet og gir det egenskaper som motvirker syreoverskudd og gjør at det fungerer som en antioksydant. Mange bruker dette vannet ved trening som et alternativ til sportsdrikker. Mange tar den med seg på skole, jobb eller turer for å fungere bedre. Vi har annen vannbehandler hjemme, men har alltid ei VYV kanne med på ferie 🙂
Enkel å bruke - du fyller bare opp den øverste beholderen med vann, og etter noen få minutter har du 1,25 liter rent og livgivende vann klart.

Vannmengde: 0,3 l/min. pH: 8,5 - 9,5. Du kan regne med en pH-økning på 2 trinn (dvs. pH ca 8,5 til 9,5 ved kommunalt vann). ORP (antioksydant virkning): -200 til -100 mV. Levetid på filter: Filteret bør byttes etter 3 mnd / 180 liter. Bruker du et par kanner om dagen holder filteret i 3 mnd. Les mer om kanna hos VYV Water sin hjemmeside (svensk).

Hvis du kjøper et pH-testkit samtidig kan du enkelt og raskt sjekke pH-verdien både på vannet du har i krana og det behandlede vannet fra kanna. Det gjør det enklere å avgjøre når du trenger å bytte filter.

Ei slik kanne koster i underkant av 700,- kroner. Dessverre er det ingen forhandler for VYV produktene i Norge for tida, men bruk kontaktskjemaet mitt hvis du trenger ei kanne så skal jeg hjelpe deg å få tak i den. Jeg bruker sånne kanner selv og har også ei kanne eller to stående i tilfelle noen trenger en.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com